Press Room

Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2018 bekend

Dimension Data is Partner of the Year

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners de veertien awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco in Cisco’s boekjaar 2018. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Dit jaar zijn de winnaars:

AWARD Winnaar FY18
1. Enterprise Networking Partner of the Year Axians
2. Collaboration Partner of the Year DB+
3. Data Center Partner of the Year Vosko
4. Software Partner of the Year Avit Group
5. Service Provider Partner of the Year Orange Business Services
6. Meraki Partner of the Year SLTN
7. Commercial Partner of the Year Telindus
8. Public Sector Partner of the Year Vosko
9. Enterprise Partner of the Year Dimension Data
10. Distributor of the Year Ingram Micro
11. Innovation Partner of the Year Simac
12. Security Partner of The Year KPN
13. Customer Experience Partner of the Year Avit Group
14. Cisco Netherlands Partner of the Year Dimension Data

“Van collaboration tot security en van het Network Intuitive tot projecten binnen ons initiatief Digitale Versnelling Nederland: zonder onze partners komen we hier niet ver mee. Samen met hen helpen we organisaties met hun digitale transformatie en vandaag bedanken we onze partners hiervoor. We staan stil bij de successen die zij samen met ons het afgelopen jaar hebben behaald. Partners die zich hebben weten te onderscheiden op de verschillende gebieden en belangrijk hebben bijgedragen aan de business van onze klanten krijgen een award”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.

 

This entry was posted in pressroom and tagged , . Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Winnaars Nederlandse Cisco Partner Awards 2018 bekend