Press Room

Cisco Webex benoemd tot officiële collaborationpartner van Team DSM

Amsterdam, 23 maart 2021 — Cisco Webex en Team DSM kondigen vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan om de samenwerking tussen de wielrenners, teamleden, specialisten en partners van Team DSM te versterken en hun wereldwijde fans te betrekken. Als officiële collaborationpartner integreert Cisco Webex zijn beveiligde apparatuur en applicaties in de dagelijkse activiteiten van het team, terwijl ze trainen om deel te nemen aan de strijd om het kampioenschap in de WorldTour en zich voorbereiden op de toekomst van de sport.

 

Team DSM gebruikt Cisco’s Webex-apparatuur en applicaties om samen te werken in verschillende tijdzones, talen en op verschillende locaties. De wielrenners zullen de samenwerkingstools zowel tijdens als buiten de wedstrijden om gebruiken om hun prestaties voortdurend te verbeteren en een nieuwe werkwijze te ontwikkelen in het tijdperk van hybride sport – waarin de fysieke en digitale wereld worden gecombineerd. Webex stelt hen ook in staat een breder publiek te bereiken, een publiek dat niet in staat is wedstrijden bij te wonen of elkaar persoonlijk te ontmoeten.

 

Vaughan Klein, Senior Director of Collaboration, Cisco EMEAR, zegt: “Meer dan ooit tevoren maken samenwerkingstechnologieën zoals Webex het mogelijk om sport hybride te maken door een brug te slaan tussen persoonlijke en virtuele ervaringen, door teams van wereldklasse zoals Team DSM te ondersteunen in het bereiken van hun volledige potentieel. We zijn trots op onze samenwerking met Team DSM, op hoe zij innoveren in de manier van werken, contact houden en trainen in het nieuwe normaal en voortdurend de uitdaging aan blijven gaan met hun visie: ‘keep challenging’. Een inspirerende visie die miljoenen mensen raakt en bijdraagt aan hun voortdurende succes.”

 

Jan Wermink, Head of Business Strategy, Team DSM zegt: “We zijn verheugd om deze samenwerking met Cisco Webex aan te gaan. Cisco is een wereldwijd toonaangevend IT-bedrijf en een echte aanjager van innovatie. Onze filosofie binnen het team draait om een toegewijde gezamenlijke inspanning, om constant te verbeteren en onze dromen waar te maken. Cisco draait om collaboratie, netwerken, beveiliging, het delen van informatie en snelle communicatie, een echte match met ons team. Bovendien biedt dit strategisch partnerschap geweldige nieuwe mogelijkheden om onze fans aan ons te binden. We kijken uit naar onze samenwerking in de komende jaren.”

 

Lees de blog of kijk de video voor meer informatie over de officiële samenwerking tussen Cisco en Team DSM

————-

 

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.

 


Voor meer informatie:
Cisco
Michelle Fresco
PR Manager
Tel: +31 6 291 828 90
E-mail: mfresco@cisco.com

 

Of

 

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl

This entry was posted in pressroom. Bookmark the permalink.

Share this article

Title: Cisco Webex benoemd tot officiële collaborationpartner van Team DSM